Lad vores Excel konsulent hjælpe dig med dine projektmapper!

Lad vores dygtige Excel specialist optimere dine projektmapper – Det betaler sig!

Vores Excel specialist kan løse én eller flere ydelser alt efter dit behov og projektets omfang. Hvad enten du søger optimering eller problemløsning af et eksisterende arbejdsark, eller ønsker en komplet løsning med opsætning og programmering, så kan du regne med os. Lad os varetage dine Excel løsninger, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed. Her ses bare nogle enkelte af mange fordele ved at vælge proview som din samarbejdspartner indenfor datahåndtering i Excel:

  • Fast pris – Du tilbydes en fast pris for vores arbejde. På den måde ved du altid hvad du kan få til hvilken pris!
  • Forståelse for DIN case – Udover at være dygtige programmører, så har vi også en bred erhvervserfaring. Vi har let ved at opnå forståelse for din udfordring, og formår at gøre vores arbejde brugbart for din virksomhed!
  • Personlig, fysisk rådgivning – Du tilbydes altid personlig rådgivning, så vi får en fælles forventningsafstemning af forløbet. Du skal ikke betale for noget, inden du ved hvad du får!
  • CO2 Kompensation – Vi skal værne om vores omgivelser – Det ved vi. Derfor tilbyder vi, som den eneste Excel Konsulent i Danmark, muligheden for klimakompenserede ydelser!
  • 2 timers gratis efterprogrammering – Vi oplever tit at kunden gerne vil have bygget endnu mere på programmet efter levering. Derfor tilbyder vi at gøre dette uden merpris, så du får programmet lige som du vil have det!

Her er blot nogle af de fordele du vil opleve af et samarbejde med en Excel konsulent:

  • Mindre taste arbejde – Vi oplever ofte at du sidder og bruger ALT for lang tid på den samme opgave igen og igen. Kedeligt taste arbejde kan gøres så meget lettere og hurtigere i Excel ved at automatisere processer. Vores Excel konsulent er specialist i automatisering ved hjælp af Visual Basic, og du vil opleve markante tidsbesparelser!
  • Bedre styring – Mange virksomheder bruger datahåndteringen i Excel til controlling. Det er derfor helt vitalt at dette styringsredskab er opsat på en måde, der præsenterer data uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Vi har bred erfaring i opsætningen af styringsredskaber i Excel, og kan med garanti også levere en god løsning til dig!
  • Bedre beslutningsgrundlag – Det er vigtigt at kunne træffe den rigtige beslutning – det ved vi. Derfor bør du give dig selv bedst mulig grundlag for at træffe den rigtige beslutning. Dette gøres ved at beslutningsgrundlaget er opsat og kalkuleret optimalt.
  • Bedre overblik over KPI – Key Performance Indicators er helt essentielle i en effektiv virksomhedsdrift. Det er vigtigt at man har et godt overblik over disse, så virksomheden monitoreres optimalt. Vi har bred erfaring i opsætning og programmering af KPI evt. med indbyggede automatiserede løsninger.
  • Et professionelt indtryk af din virksomhed – både internt og eksternt. Vi forstår at opsætte dine projektmapper, så de fremstår professionelle.

De fleste mennesker ved ikke hvor meget man kan i Excel. Vores Excel specialists holdning er som udgangspunkt at alt kan lade sig gøre! Netop dérfor er det en god idé at kontakte vores Excel specialist – Fordi han ved HVOR MEGET der kan optimeres, og HVORDAN man gør det! Du kan få mere indblik i mulighederne ved at BESØGE VORES BLOG! Søger du mere viden om Excel? Læs mere her


Kontakt en Excel specialist nu – Tlf.: 30 32 51 75

Kontakt mig - gratis og uforpligende

/Nicolai Willumsen, Senior Konsulent og Founder
Tel: +45 30 32 51 75