Excel skabelon for brandtekniske Kontrolplaner?

Excel skabelon for brandtekniske Kontrolplaner?

Excel skabelon for brandtekniske Kontrolplaner? 2426 673 Proview

Arbejder du eller din virksomhed med brandrådgivning? Bruger du meget tid på at klargøre og tilrette dokumenter til brandtekniske kontrolplaner? Stop med at spild din og dine medarbejderes tid! Proview har lavet en løsning som sparer dig for timevis af kedeligt taste arbejde!

Kontakt os gratis i dag!

Vi er specialister i MS Excel og i samarbejde med en række certificerede brandrådgivere har vi udviklet en løsning til dokumentstyring af brandtekniske kontrolplaner i Excel. Du har travlt – vi ved det godt – Så lad være med at spilde tiden på meningsløst taste arbejde! Vores løsning er både simpel, smart og sparer dig for en masse tid! Hvorfor? Nu skal du høre!

  • Programmet er udviklet på baggrund af Foreningen af Rådgivende Ingeniørers (FRI) skabeloner for brandtekniske kontrolplaner og rapporter.
  • Vi har samlet projektering og udførsel, så du kun skal koncentrere dig om en Excel fil!
  • Alt taste arbejdet er lagt sammen i en fane, som sender data ud til de 58 faner der danner grundlag for kontrolplanerne. Du skal altså kun koncentrere dig om én fane i projektmappen, for at udarbejde dine dokumenter for både projektering og udførsel.
  • Ved hjælp af Visual Basic har vi udarbejdet makroer, som gør det let og enkelt for dig at vælge/fravælge kontrolplaner efter projektrelevans.
  • Du får mulighed for at personificere dokumenterne til din/jeres virksomheds design (logo, farver, information osv.)
  • Har du andre ønsker til programmets opbygning? Vi kan skræddersy programmet specifikt efter dine ønsker!
  • Som kunde hos Proview får du altid 2 timers gratis efterprogrammering. Så hvis du kommer i tanke om noget du gerne vil have tilføjet, kan dette gøres uden merpris.
  • Du køber Excel filen til en fast aftalt pris inden projektet starter, så du ved præcist hvad det kommer til at koste dig!
  • Du får adgang til alt i Excel programmet, og må bruge det som du ønsker.

Udfyld formularen og lad os kontakte dig! Så kan du modtage en videovejledning, hvor du kan se programmets opbygning. Hvis du ikke er interesseret i at købe programmet er du også velkommen til blot at bruge videoen som inspiration!

Har du andre udfordringer med MS Excel, eller søger du bare et godt råd? Kontakt os gratis i dag!