Power BI konsulent

Få adgang til visuelle og kommunikative dashboards på en simpel og skalerbar måde

Rapportering af data – Simpelt og intuitivt

Microsoft Power BI er nutidens og fremtidens rapporteringsværktøj for professionelle virksomheder. Du bruger programmet til at udarbejde visuelle rapporter med baggrund i virksomhedens datasæt. Power BI kan hente data fra utallige forskellige datakilder, hvorfor det er en meget fleksibel og skalerbar løsning. Desuden kan man også lave yderligere beregninger på data vha. DAX (Data Analysis Expression). På den måde kan du udspecificere det grundlæggende data og finde frem til det ønskede resultat.

Hvor man før har benyttet en række forskellige BI værktøjer, har Microsoft PowerBI gjort det muligt at få en komplet og intuitiv BI rapport, som kan inkorporeres i alle organisationer.

Det ultimative rapporteringsværktøj

Over 200 datakilder
Dybdegående dataanalyse
Intuitiv rapportering
0

Power BI er (IKKE) dyrt

Mange tror at Power BI er en dyr løsning, som kun kan løftes af store virksomheder, men det er ikke sandt. Faktisk kan du komme i gang med at bruge programmet gratis. Denne løsning gør det muligt for dig at bruge Power BI på dit eget drev. Den eneste ulempe ved denne løsning er, at man ikke kan dele rapporterne med andre i organisationen, så alle kan se de samme rapporter. Ikke desto mindre er det en god måde at komme i gang på. Ønsker man muligheden for at dele rapporterne via powerbi.com, skal der købes licens til det antal brugere, som skal have adgang.

Du kan læse meget mere om licenspriserne på PowerBI’s hjemmeside

PowerBI Desktop

0kr.
/måned

  • Adgang Til de fleste funktioner
PowerBI
PowerBI Pro

63kr.
/måned

  • Deling af rapporter i organisation
PowerBI

En PowerBI konsulent baner vejen

Er du helt ny med Power BI?

Udvikling af eksisterende BI værktøj

Fejlfinding og udbedring

Vi kan supportere virksomheden i implementeringen af et nyt BI værktøj, og opbygge et fundament som gør det muligt for virksomheden selv at videreudvikle på rapporterne.

Hos Proview er vi specialister i Power BI løsninger. Vi har bred erfaring med udvikling, vedligeholdelse og fejlretninger for kunder på tværs af landet.

Hos Proview er vi specialister i Power BI løsninger. Vi har bred erfaring med udvikling, vedligeholdelse og fejlretninger for kunder på tværs af landet.

Founder, proview

Hej!
Mit navn er Nicolai. Jeg er ejer af, og Power BI konsulent hos Proview. Jeg har en stor fascination for Power BI, og har hjulpet mange virksomheder – store som små – med udvikling af løsninger i Power BI. Det er vigtigt for mig at udvikle en løsning som fremstår simpel og intuitiv, samtidig med at kunden selv kan arbejde videre med det efterfølgende.

Jeg glæder mig til at udvikle en løsning, som med garanti vil gøre dig overrasket over PowerBIs muligheder!

Kontakt Nicolai på Tlf.: 30 32 51 75 eller nw@proview.dk