Datadrevet Ledelse hos CrushGrind®

Implementering af Power BI på tværs af organisationen

CrushGrind® er en dansk designvirksomhed, der fokuserer på kværne og køkkenredskaber. De er især kendt for deres keramiske kværnmekanisme, der giver en jævn og præcis kværning af krydderier. Virksomheden har specialiseret sig i at udvikle innovative krydderikværne og køkkenredskaber, og deres produkter er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Læs mere om virksomheden her.

I forbindelse med implementeringen af et nyt ERP system, havde CrushGrind® behov for at få løftet deres Power BI platform, så data kunne hentes direkte herfra. Desuden var der behov for yderligere ændringer og tilføjelser til virksomhedens nuværende rapporteringsmodel.

Hos CrushGrind® har vi brugt Proview til udvikling af vores PowerBI platform.
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet. De satte sig godt ind i vores behov, og færdiggjorde projektet til tiden og indenfor budgetrammen.
Jeg kan varmt anbefale Proview, som et kompetent konsulenthus på PowerBI.

Lone Ogaard
Adm. Direktør, CrushGrind®

Virksomheden havde i forvejen erfaring med opsætningen af Power BI rapporter, hvorfor det var naturligt for dem at klare den del af projektet på egen hånd, og få udviklet de nødvendige data cubes, gennem et samarbejde med Proview. På den måde er de helt sikre på at data hentes korrekt og hensigtsmæssigt, samt at kalkulationerne er ensartede og passer med to decimaler.

Som resultat af dette projekt har CrushGrind® fået udviklet en Power BI platform, som omfavner hele virksomhedens datamodel, og løfter organisationen op på et datadrevet niveau. Power BI platformen er integreret med Teams og Outlook, og CrushGrind® er blevet præsenteret for brugen af AI funktioner. Vigtigst af alt er løsningen lavet simpel og overskuelig, hvilket gør det let for virksomheden at arbejde videre med på egen hånd.

En Power BI konsulent baner vejen mod bedre rapportering

Power BI er et banebrydende redskab til rapportering af data i store og mellemstore virksomheder. Hos Proview har vi en bred erfaring med udvikling, vedligeholdelse og fejlretning af virksomheders Power BI opsætning. Derudover har vi et mere fleksibelt og skræddersyet setup, end du som kunde vil opleve mange andre steder.

Er du helt ny med Power BI?

Udvikling af eksisterende BI værktøj

Fejlfinding og udbedring

Vi kan supportere virksomheden i implementeringen af et nyt BI værktøj, og opbygge et fundament som gør det muligt for virksomheden selv at videreudvikle på rapporterne.

Har I allerede glæde af Power BI, men vil gerne udvikle på løsningen? Andre datakilder – Flere DAX beregninger – Nye rapporter. Vi kan hjælpe jer med hele processen

Selvom systemet er meget vedligeholdelsesfrit, kan der ske ændringer/opdateringer, som kræver efterfølgende fejlretninger. Vi står klar med hurtig hjælp i en akut situation

Fleksibel Power BI Konsulent

Proview er et konsulenthus fokuseret på Power BI og vores konsulent og specialist står klar til at hjælpe jeres virksomhed, med netop jeres behov.

Vi forstår komplekse sammenhænge og udvikler effektive løsninger – standard og skræddersyede.

Vi har et konsekvent fokus på at gøre jer selvkørende i jeres Power BI platformen. Se hvad vi kan hjælpe med her på siden og kontakt os for flere detaljer.

Power BI Konsulent

Kr. 1.200
/time

Kontakt