VBA programmering - Makroer

Kun kreativiteten sætter grænser for hvad der kan optimeres i DIN projektmappe!

Det kan ikke lade sig gøre… – Said no one ever!

Vores kunder har ofte en meget begrænset tilgang til, hvad man kan i Excel. Vi gør derfor meget ud af at fortælle hvor stort potentialet er, når bare man kender alle mulighederne. Vores kundegruppe er typisk dem, som overvejer at få udviklet et ERP system eller lignende, men som måske ikke er helt klar til det endnu. Her er vores tilbud perfekt! Vores høje ekspertise i MS Excel gør det muligt at udvikle så avancerede værktøjer, at de sagtens kan måle sig med et ERP system. Ja – Vi har faktisk kunder som har tilvalgt vores løsninger i stedet for et eksisterende ERP system.
Med andre ord – De programmer vi udvikler med VBA programmering i Excel kan slet ikke sammenlignes med hvad du før har set.

“Samme muligheder som et ERP/CRM system – Bare meget billigere!”

Hvad er VBA Programmering?

VBA (Visual Basic for Applications) er et programmerings sprog, som virker fælles for alle Office applikationer (Excel, Word, Outlook osv.). Man kan altså programmere et Office program til at udføre en opgave, som den ikke kan løse i forvejen. De fleste opgaver, som løses med VBA programmering er ofte meget komplekse opgaver, eller opgaver som er meget tidskrævende. Man kan eksempelvis synkronisere/hente data fra en anden Excel fil automatisk, generere automatiske mails i Outlook på baggrund af data i Excel/Word eller noget helt tredje. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser for hvilke opgaver man kan løse med VBA! Kunne du tænke dig at vide mere om Visual Basic? Microsoft har udgivet en stor artikel om programmet. Læs den HER!

Tre gode grunde til hvorfor VBA er genialt!

  • Har du en masse kedeligt taste arbejde? Bare rolig – Vi bekæmper alle former for tidskrævende arbejde i Excel med VBA. På denne måde kan du få Excel til at gøre alt arbejdet blot ved at trykke på en knap.
  • Man kan bruge VBA til at lave et styringsredskab, ligesom du måske kender fra ERP systemerne. Du vil blive overrasket over hvor stort potentiale der rent faktisk er i MS Excel med VBA programmering.
  • Du har udviklet måske udviklet et fint styringsredskab, men har stadigt flere ønsker til hvad det skal kunne. Du ved bare ikke hvordan/om man kan lave det. Vi kan imødekomme dine ønsker vha. VBA programmering.
Proview præsentation
Founder, proview

Hej!
Mit navn er Nicolai. Jeg er ejer af, og Excel konsulent hos Proview. Jeg har udviklet utallige komplekse styringsredskaber for en lang række virksomheder – lige fra startups til børsnoterede virksomheder. Der findes mange konsulenter, som er dygtige til at bruge Excel og VBA – det er jeg også. Men jeg mener det er vigtigst at man som konsulent forstår dine specifikke ønsker, og forsøger at imødekomme disse gennem den mest simple løsning. Jeg glæder mig til at udvikle en løsning, som med garanti vil gøre dig overrasket over MS Excels potentiale!

Kontakt Nicolai nu på Tlf.: 30 32 51 75