Behov for en kompetent Excel Konsulent?

Kontakt os i dag!

Har du udfordringer dine projektmapper? Skal du have opsat en helt ny eller måske en sammenlægning af eksisterende projektmapper? Vi sidder altid klar ved telefonen, og glæder os til at diskutere dit problem med dig – stort som småt. Vores indgangsvinkel er at alt kan lade sig gøre, og du vil med garanti blive overrasket over hvor meget man kan med MS Excel, når bare man ved hvordan! Du kan enten kontakte Nicolai direkte på telefon eller mail, eller du kan udfylde kontaktformularen hvorefter vi kontakter dig. Der er selvfølgelig ingen binding eller opkrævning på at tage kontakt til os! Dine personlige oplysninger behandles med fortrolighed. Hvis du søger inspiration til hvad vi kan gøre for dig, kan du få mere information på vores blog!


Udfyld kontaktformularen eller kontakt os direkte!

  Tag ansvar for kloden sammen med os

  Vi har alle et ansvar for at værne om vores natur og miljø – især virksomheder. Hos Proview har vi valgt at støtte den grønne omstilling ved at opsamle CO2 fra atmosfæren. Vi har taget en aktiv beslutning om, at for hver anmeldelse vi får på Trustpilot – god eller dårlig – vil vi fjerne 10 kg CO2 fra atmosfæren. Det gør vi i samarbejde med klimatræ.dk, som planter træer i Danmark. Hvis du vil vide mere om hvorfor det er en god idé at plante flere træer, kan du besøge deres hjemmeside: www.klimatræ.dk.

  Ønsker du at anmelde Proview på Trustpilot, og dermed støtte den grønne omstilling kan du følge Dette link

  Become provided with overview

  Hos Proview er vi specialister i MS Excel og vi elsker at hjælpe virksomheder med opsætning og automatisering af deres Excel ark. Vores Excel konsulent er erfaren og kompetent. Han forstår jeres udfordring, og kan derfor give jer den bedste løsning. Det handler ikke om at lave de mest komplicerede opsætninger. Det handler om at holde tingene så simple og brugervenlige som muligt, og det er vores Excel konsulent rigtig god til!

  Sø og skov