LML Sport har fingeren på pulsen med Power BI

Effektiv og datadrevet salgsledelse

LML Sport er en engrosforhandler af alt til vand. Deres sortiment omfatter blandt andet badetøj, svømmeudstyr, udstyr til vandleg og vandsport, samt inventar til vådrum, sauna og spa. Virksomheden betjener kunder som svømmehaller, badelande, friluftsbade, campingpladser, feriecentre, idrætshaller og skoler. Læs mere om virksomheden her.

Virksomhedens daværende salgsrapportering var funderet i fikserede og utilstrækkelige rammer fra deres ERP system. De havde derfor et ønske om at løfte deres rapportering op på et mere skræddersyet og tilgængeligt niveau. Desuden ville de gerne selv kunne bestemme opbygningen af deres salgsrapportering og KPI’erne heri. Virksomhedens dataplatform er funderet i en On-Prem løsning, hvilket de havde et ønske om at blive ved med. Der skulle derfor udvikles en løsning, som kunne håndtere opdateringer på en On-Prem database.

Proview har i hele processen taget opgaven meget seriøst, og sørget for at vi har fået en god forståelse af Power BI, så vi selv kunne håndtere de fleste opgaver efterfølgende i vores hverdag.
Igennem hele forløbet har Proview haft hurtig responstid, hvilket har været en vigtig faktor for os.
Vi kan kun give Proview de bedste anbefalinger, og det er helt sikkert en samarbejdspartner vi kommer til at bruge i fremtiden.

Torben Løwendahl
Sales Manager, LML Sport

Virksomheden havde i forvejen deltaget på flere kurser hos Proview og samarbejdspartnere, hvorfor de havde opbygget et grundlag for at blive mere selvkørende i Power BI på sigt. I samarbejde med Proview fik de udviklet en fuldt funktionel og skalerbar salgsrapportering, med afsæt i data fra LML Sports ERP system. Platformen er udviklet med fokus på gennemsigtighed og “keep it simple”, hvilket gør det let for virksomheden at arbejde videre med på egen hånd.

Efter implementering af salgsrapporteringen, planlagde vi en workshop med fokus på onboarding af Power BI. Her gennemgik vi, hvordan platformen er opbygget, og hvordan LML Sport vedligeholder den. Ambitionen er at udvide implementeringen af Power BI, så lager og finans også bliver en aktiv og integreret del af platformen.

En Power BI konsulent baner vejen mod bedre rapportering

Power BI er et banebrydende redskab til rapportering af data i store og mellemstore virksomheder. Hos Proview har vi en bred erfaring med udvikling, vedligeholdelse og fejlretning af virksomheders Power BI opsætning. Derudover har vi et mere fleksibelt og skræddersyet setup, end du som kunde vil opleve mange andre steder.

Er du helt ny med Power BI?

Udvikling af eksisterende BI værktøj

Fejlfinding og udbedring

Vi kan supportere virksomheden i implementeringen af et nyt BI værktøj, og opbygge et fundament som gør det muligt for virksomheden selv at videreudvikle på rapporterne.

Har I allerede glæde af Power BI, men vil gerne udvikle på løsningen? Andre datakilder – Flere DAX beregninger – Nye rapporter. Vi kan hjælpe jer med hele processen

Selvom systemet er meget vedligeholdelsesfrit, kan der ske ændringer/opdateringer, som kræver efterfølgende fejlretninger. Vi står klar med hurtig hjælp i en akut situation

Fleksibel Power BI Konsulent

Proview er et konsulenthus fokuseret på Power BI og vores konsulent og specialist står klar til at hjælpe jeres virksomhed, med netop jeres behov.

Vi forstår komplekse sammenhænge og udvikler effektive løsninger – standard og skræddersyede.

Vi har et konsekvent fokus på at gøre jer selvkørende i jeres Power BI platformen. Se hvad vi kan hjælpe med her på siden og kontakt os for flere detaljer.

Power BI Konsulent

Kr. 1.200
/time

Kontakt