Lynhurtig rapportering hos BowlnFun

Effektiv og datadrevet salgsledelse

Bowl’n’Fun er familiens og vennernes ultimative forlystelsesdestination, hvor du kan opleve sjove aktiviteter og skabe gode minder. BowlnFun tilbyder blandt andet Bowling, Minigolf, Escape Rooms & Laser Hero. Desuden råder BowlnFun over restaurantskæden The Grill, hvor familie og venner kan nyde lækker mad.

Virksomhedens daværende salgsrapportering var funderet i fikserede og utilstrækkelige rammer fra deres ERP og booking systemer. De havde derfor et ønske om at løfte deres rapportering op på et mere skræddersyet og tilgængeligt niveau. Desuden ville de gerne selv kunne bestemme opbygningen af deres salgsrapportering og KPI’erne heri. Målet var at skabe mere motivation og synlighed i organisationen omkring virksomhedens performance og mål.

”Vi havde glæden af at få assistance fra Proview i forbindelse med opstart af Power BI. Vi skulle have tilkoblet vores IT system med Power BI, og her var Proview en meget stor hjælp. De stod for en stor del af korrespondancen med vores IT udbyder, samtidig med at de formåede at oversætte det til et sprog som var forståeligt for os andre.
Derudover afholdt Nicolai fra Proview en workshop med fokus på lige netop de udfordringer vi stod overfor.
Det er ikke sidste gang vi henvender os til Proview for hjælp til Business Intelligence.”

Katrine Rasmussen
Financial Controller, BowlnFun & Maximum

BowlnFun havde i forvejen forsøgt sig med opbygning af små rapporter i Power BI, men havde behov for hjælp til at komme rigtigt i gang. Desuden var der et behov for at rapporteringen opdaterede lynhurtigt, så organisationen kunne følge med i performance i realtid. I samarbejde med Proview fik BowlnFun udviklet en Power BI platform, som kunne håndtere salgs- og finansdata fra flere forskellige databaser. Vigtigst af alt var det muligt for virksomheden at arbejde videre med på egen hånd, fordi platformen var udviklet med fokus på simpel og gennemskuelig opbygning.

Vi afholdte en workshop hos BowlnFun, med fokus på at gøre dem mere selvkørende. Her gennemgik vi platformens opbygning, og identificerede potentielle vedligeholdelsesområder, så de var godt klædt på til fremtiden i den nye platform.

En Power BI konsulent baner vejen mod bedre rapportering

Power BI er et banebrydende redskab til rapportering af data i store og mellemstore virksomheder. Hos Proview har vi en bred erfaring med udvikling, vedligeholdelse og fejlretning af virksomheders Power BI opsætning. Derudover har vi et mere fleksibelt og skræddersyet setup, end du som kunde vil opleve mange andre steder.

Er du helt ny med Power BI?

Udvikling af eksisterende BI værktøj

Fejlfinding og udbedring

Vi kan supportere virksomheden i implementeringen af et nyt BI værktøj, og opbygge et fundament som gør det muligt for virksomheden selv at videreudvikle på rapporterne.

Har I allerede glæde af Power BI, men vil gerne udvikle på løsningen? Andre datakilder – Flere DAX beregninger – Nye rapporter. Vi kan hjælpe jer med hele processen

Selvom systemet er meget vedligeholdelsesfrit, kan der ske ændringer/opdateringer, som kræver efterfølgende fejlretninger. Vi står klar med hurtig hjælp i en akut situation

Fleksibel Power BI Konsulent

Proview er et konsulenthus fokuseret på Power BI og vores konsulent og specialist står klar til at hjælpe jeres virksomhed, med netop jeres behov.

Vi forstår komplekse sammenhænge og udvikler effektive løsninger – standard og skræddersyede.

Vi har et konsekvent fokus på at gøre jer selvkørende i jeres Power BI platformen. Se hvad vi kan hjælpe med her på siden og kontakt os for flere detaljer.

Power BI Konsulent

Kr. 1.200
/time

Kontakt