Beregn din biløkonomi GRATIS!

Beregn din biløkonomi GRATIS!

Beregn din biløkonomi GRATIS! 2560 1707 Proview

Det er blevet dyrt at være bilejer, med de stigende energipriser. Men hvor dyrt er det egentlig at køre i din bil? Netop dét kan du finde ud af ved hjælp af vores redskab til at beregne biløkonomi i Excel. Her kan du beregne økonomien ved at køre i din egen bil, og sammenligne med andre biler, som du måske er interesseret i at købe. Beregn din biløkonomi nu ved at hente vores redskab herunder.


Beregn din Biløkonomi nu!  HENT SKABELONEN HER – OBS!! Programmet er ikke Mac KompatibeltBeregn Biløkonomi

Der er dog lige en enkelt lille ting du skal gøre, før du kan bruge programmet. Da filen indeholder makroer, og windows automatisk blokerer makroer modtaget fra internettet, skal du lige sætte flueben i “Fjern Blokering”.
Efter du har downloadet filen, skal du blot højreklikke på den, og trykke -> “Egenskaber” -> “Fjern blokering” -> “Anvend” -> “OK”   –   Nu er du klar til at bruge programmet og dets mange funktioner.

Sådan beregner du din biløkonomi:

1: Forudsætninger

Start med at indtaste dine forudsætninger i venstre hjørne af projektmappen. Forudsætningerne danner grundlag for et repræsentativt sammenligningsgrundlag på tværs af de forskellige biler du vil sammenligne.

2: Bil #1

Så er du klar til at indtaste specifikationerne på din første bil. Først vælger du om bilens pris og drivmiddel ved hjælp af drop down menuerne øverst. Dernæst indtaster du bilens oplysninger (du vil modtage vejledning i de gule felter undervejs).

3: Beregn biløkonomi

Nu kan du se bilens omkostninger pr. km/måned/år nederst på siden. Du kan ligeledes se grafen i venstre side, og sammenligne med andre biler (Hvis du altså har indtastet flere)

SÅDAN! Nu kan du selv beregne omkostningerne på din bil, og sammenligne med andre biler. Bilbasen.dk er et godt sted at søge efter specifikationer og priser på biler.

Beregn Biløkonomi Excel

Proview er specialister i Excel, og vores dygtige Excel konsulent har hjulpet en lang række virksomheder med opsætning og automatisering af deres projektmapper. Har du behov for hjælp til MS Excel? Kontakt Proview i dag!